Teava PE-Xa EVOH

Nucleul intregului nostru sistem este teava PE-Xa „cu memorie de forma”, produsa din polietilena de cea mai buna calitate, si reticulata prin metoda peroxizilor.

Acest proces de productie ii confera o mai mare rezistenta la presiuni si temperaturi inalte decat majoritatea tevilor PEX de pe piata (PEX-b, PEX-c), crescand astfel calitatea si durabilitatea sistemului.

Noile pompe de caldura CHOFU DC INVERTER sunt cele mai economice alternative pentru incalzire.

Componente de inalta calitate garanteaza functionarea fara deranjamente. Pompa de lichefiere ( compresorul ) Panasonic DC twin rotary este fabricat de unul din cei mai mari producatori care garanteaza functionarea utilajului mai mult de 33.000 de ore fara intrerupere sau exprimat altfel – peste 16 ani de functionare in regim de 24 de ore.

75% aer rece + 25% energie electrica = 100% energie termica !

„MAGICAL HEAT PUMP” pompa de caldura aer-apa tip monobloc, CHOFU DC INVERTER cu functiune de preparare apa calda menajera, incalzire si racire. Pompele de caldura aer-apa DC Inverter sunt cele mai economice alternative pentru incalzire.


DC Inverter
Pompele de caldura aer apa cu control prin invertor, reduce pornirile si opririle compresorului (on/off) astfel incat pompa poate pastra temperatura apei neschimbata si constanta in timpul functionarii pompei.

Controlul pompei de caldura cu Inverter

inseamna un consum de peste 30%  mai mic de energie electrica in comparatie cu pompele de caldura aer apa clasice.

Functia anti-blocare (pompa de recirculare)
Aceasta functiune de antiblocare are un rol foarte important.

Functia de prevenire a bacteriei Legionella

Aceasta functie este de a steriliza apa din boiler impotriva bacteriei legionella. 
Teava-Izolatie-Incalzire prin pardoseala – Teava-Izolatie-Incalzire prin pardoseala