Pompa de caldura aer-apa de 16 kW de productie Japoneza foloseste  noua tehnologie numita INVERTER. Acest sistem de control modern economiseste aprox. 30% la consumul energie electrica in comparatie cu pompa clasica ON – OFF. Cu multiple posibilitati de programare pompa de caldura aer/apa CHOFU de 16KW indeplineste inalte cerinte de exploatare. Utilizara pompei in conditii extrem de grele dovedeste ca este o pompa extrem de stabila in functionare.

Va prezentam „ POMPELE DE CĂLDURĂ AER – APĂ ”, marca Chofu,

demna de încredere, de calitate şi de lungă durată, pentru confortul şi luxul Dvs. Tehnologia de varf este combinată cu echipamente moderne de fabricaţie, prin care se asigură o calitate excelentă a pompelor de caldura. Veţi fi mai mult, decât mulţumit de calitatea, precizia şi îndemânarea pe care le puteţi aştepta numai de la Chofu. Pompe de caldura aer-apa Chofu Made in Japan

DATE TEHNICE – POMPA DE CALDURA AER-APA 16 kW
Eficienta SCOP = 4,7 Eficientă energetică la 35°C = A+++
Eficienta COP = 4,50 Eficientă energetică la 55°C = A++
Incalzire = 16,0 kW Termic Temperatura economa lucru = 55°C
Racire = 16,0 kW Temperatura max./tur = 60°C
Consum energie electrica = 3,72kW/h Temperatura economa lucru = 55°C
Legatura electrica = 220 V/1ph /50Hz Refrigerant = R32
Puterea in amperi = 17,8 A Refrigerant = 2,80 Kg.
Zgomot de functionare = 51 db(A) Racord Tur/Retur = 1 ¼”  – DN25
Eficienta sezonieră încălzire (ŋs) = 190% Carcasa  –  exterior din tabla zincata
Compresor  – Panasonic DC twin rotary Carcasa  –  Rezistenta la intemperi
Automatizare  –  Controller extern Dimensiuni  = 1418x 1000x 330 mm
Pompa de recirculare Panasonic – incorporata Greutate = 116 Kg
Schimbator caldura pentru apa – Schimbator inox Garantie totala 3 ani
Schimbator caldura aer – Schimbator cupru Service postgarantie 10 ani
Pompe_caldura_Chofu

Pret de achizitie fara TVA – 4800,0 euro

Pompa de caldura aer-apa de 16kW.

Aceasta pompa monobloc de 16kW inverter, acopera necesarul de incalzire si preparare de apa calda menajera pentru o locuinta cu o suprafata de pana la 280m². Daca inaltimea camerelor intre 2,7 – 2,9 m care are sistemul de incalzire prin pardoseala. Un calcul corect si profesional pentru dimensionarea pompelor de caldura se face in functie de volumul incaperilor. Aceasta corectie o facem ulterior cu un program de dimensionare special pentru pompele de caldura.

Exprimarea in m² a incaperilor sau a caselor

Este mai usor inteleasa de cei care nu au tangente cu calcul de volume si dimensiuni. Daca inmultiti lungimea ori latimea rezulta suprafata in m² de care noi avem nevoie pentru estimarea pompei de caldura pentru locatia dvs. Un factor foarte important la dimensionarea pompelor de caldura este izolatia termica exterioara si in mod special a tavanului. Pompa de caldura CHOFU aer-apa 16kW DC Inverter .

Pompa de recirculare Panasonic

Si automatizarea pompei de caldura sunt incluse in pretul pompei de caldura ! Dupa cum vedeti in schema de montaj de mai sus, noi folosim un boiler/puffer de 300/100 litri pentru prepararea apei calde menajere si pentru sistemul de incalzire/racire. Acest boiler/puffer special este produs de firma Thermic Energy din Germania. Cu acest tip de boiler/puffer puteti economisi spatiu in camera tehnica.

Pompa de caldura

Daca este corect dimensionata, asigura integral necesarul de caldura al cladirii, fara a mai fi necesara o alta sursa suplimentara de caldura, cum ar fi, centrala termica pe combustibil solid, gazos, motorina, etc. Pompele de caldura Chofu se recomanda pentru cladirile cu o izolatie buna, in care a fost montate sisteme de incalzire prin pardoseala sau calorifere 33 . Pompele de caldura Aer/Apa Chofu se utilizeaza cu succes si la instalatiile de incalzire cu calorifere.

Servicii de garantie

Pompa de caldura aer/apa CHOFU 16kW are o garantie totala de 3 ani.