Chofu aer apa monobloc 12kW, este produs de calitate realizat 100% in Japonia. Pompele de caldura aer apa monobloc sunt construite cu cea mai noua tehnologie in domeniu, adica tehnologia inverter. Acest aparat prezentat de noi poate fi pentru locuinta dumneavoastra un produs extrem de econom si sigur pentru sistemul de incalzire si prepararea apei calde menajere. Suprafata locuibila poate fi de pana la 200mp cu incalzire prin pardoseala si pana la 150mp cu incalzire cu calorifere.

Pompa de caldura Chofu 12kW

Deci poate fi folosita atat la un sistem de incalzire prin pardoseala cat si incalzire prin calorifere. Este foarte important ca locuinta dumneavoastra sa fie foarte bine izolata pentru a putea realiza economii la consumul de energie electrica.

La locatiile cu incalzire prin pardoseala pot fi luate in calcul cu 40w/mp atunci cand se dimensioneaza pompa de caldura. Izolatia exterioarea trbuie sa fie de cel putin 20 cm de polistiren cu densitatea corespunzatoare. Foarte important este si izolatia tavanului atunci cand se dimensioneaza o pompa de caldura.

Garantia functionarii la temperatura de -30°C.

-30 grade Chofu functioneazaPompele de caldura aer apa Chofu au fost testate la – 30°C iar rezultatul este incredibil. La aceaste temperaturi extrem de scazute pompele Chofu au realizat temperatura  54°C. pe tur . Agentul frigorific R32 care este utilizat la pompele de caldura Chofu face ca aceste pompe sa aiba eficienta maxima. Temperatura pe tur de 55°C este inca in clasa de eficienta A++. Iar la temperatura pe tur de 35°C este A+++.

DATE TEHNICE – POMPA DE CALDURA AER-APA 12 kW
Eficienta SCOP = 4,7 Eficientă energetică la 35°C = A+++
Eficienta COP = 4,30 Eficientă energetică la 55°C = A++
Incalzire = 12,0 kW Termic Temperatura economa lucru = 55°C
Racire = 16,0 kW Temperatura max./tur = 60°C
Consum energie electrica = 3,16kW/h Temperatura economa lucru = 55°C
Legatura electrica = 220 V/1ph /50Hz Refrigerant = R32
Puterea in amperi = 13,8 A Refrigerant = 2,20 Kg.
Zgomot de functionare = 51 db(A) Racord Tur/Retur = 1 ¼”  – DN25
Eficienta sezonieră încălzire (ŋs) = 190% Carcasa  –  exterior din tabla zincata
Compresor  – Panasonic DC twin rotary Carcasa  –  Rezistenta la intemperi
Automatizare  –  Controller extern Dimensiuni  = 1418x 1000x 330 mm
Pompa recirculare Panasonic – incorporata Greutate = 111 Kg
Schimbator caldura apa – Schimbator inox Garantie totala 3 ani
Schimbator caldura aer – Schimbator cupru Service postgarantie 10 ani
Pompe_caldura_Chofu
  Pret de achizitie fara TVA 4500,0 Euro

Controller-ul (din imaginea alaturata) de la pompa de caldura Chofu poate fi montat in sufragerie si poate avea functiune de termostat ambietal sau in camera tehnica pentru a putea urmari valorile pompei in functiune.

Automatizarea

Poate avea functia de termostat ambiental si din acest motiv noi va recomandam sa montati acest aparat in sufragerie. Controlul si functiunile pompei de caldura pot fi vizualizate sau modificate de pe aceasta automatizare care are functie de MASTER. Daca aveti locuinta pe doua nivele se poate monta o a doua automatizare la etaj care tine sub control pompa de recirculare pentru circuitele de la etaj avand functia de SLAVE.

Pompa de caldura aer-apa de 12 kW

arata la fel ca o instalatie de aer conditionat si se poate monta la fel ca si compresorul unui aparat de la instalatia de aer conditionat, IN EXTERIORUL CASEI. Datorita sistemului de functionare DC Inverter pompa de caldura este extrem de economica si silentioasa. Cu multiple posibilitati de programare pompa de caldura aer apa de 12KW CD Inverter indeplineste  inalte cerinte de exploatare si utilizare chiar in conditii extrem de grele. CHOFU AER/APA 12kW. Made in Japan

Simbol incalzire ChofuVa rog sa faceti un calcul al cheltuielelor lunare si veti realiza ca incălzirea casei dvs. utilizează cea mai multă energie și costă mai mulți bani decât orice alt sistem din casa. – de regulă, reprezintă mai mult de 50% din factura dvs. pentru toate utilitățile.

Pompa de căldură CHOFU

Utilizează energia ambiantă regenerabilă și nerestricționată pentru a furniza energie termica pentru acasa dvs. și in acest mod puteti economisi bani si va puteti bucura de confortul realizat. 

Simbol aclimatizare ChofuCHOFU

nu își pierde relevanța în timpul verii. Cu ajutorul funcției de răcire (aclimatizare), chiar și în cele mai fierbinti zile de vară, veți fi în siguranță si aclimatizarea locuintei dvs.Nu este nevoie să cumpărați separat un aparat de aer condiționat pentru aclimatizare.

Puterea dispozitivului Chofu de 12kW,

Va fi suficient de puternic pentru a genera răcire pentru fiecare cameră in parte. Controlul inteligent a modurilor de încălzire și de răcire se realizează in mod automat, folosindu-se curbele de incalzire/ racire absolut dependente de vreme. Aparatul complex pe care il puteti achizitiona de la firma noastra acopera necesarul termic si de aclimatizare de la locuinta dvs.

Simbol apa calda ChofuPentru prepararea apei calde menajere pompa de caldura Chofu are trei variante care pot fi selectate in functie de dorinta dvs. Comutarea între modul confort, econom sau turbo pentru prepararea apei calde menajere se poate realiza printr-o simpla apasare de buton.