Pompa de caldura aer apa Chofu 6kW

Are clasa de eficienta A+++ la 35°C, iar la 55°C eficienta este A++. Aceasta pompa este proiectata pentru a vă umple casa de confort și lux in exploatare. Pompa de caldura utilizeaza aproximativ 75% din sarcina energetică din aer si numai 25% energie electrica. Numeroase certificate europene de calitate fac ca aceasta pompa de caldura Chofu sa se bucure de un mare succes. Toate procesele sunt automate și nu necesită interferențe.

CHOFU

Pompa CHOFU ințelege când trebuie să încălzească locuinta si cand trebuie sa aclimatizeze interiorul, iar apa calda are intotdeauna rol prioritar. Soluțiile inginerești proiectate cu grijă garantează un nivel ridicat de confort atât în ​​exploatarea de iarnă, cât și în timpul verii. Clasa eficienței energetice a pompelor de căldură A +++, dovedeste ca ele pot funcționa eficient chiar și în condiții de temperatură extrem de scazute. Temperatura dorită este atinsă rapid și este menținută fără modificări. Echipamentul este caracterizat ca un produs cu zgomot extrem de scăzut și poate satisface chiar și cele mai înalte cerințe.

Pompele de caldura Chofu

Sunt certificate EHPA (European Heat Pump Association)

DATE TEHNICE – POMPA DE CALDURA AER-APA 6,0 kW
Eficienta SCOP = 4,7 Eficientă energetică la 35°C = A+++
Eficienta COP = 4,5 Eficientă energetică la 55°C = A++
Incalzire = 6,0 kW Termic Temperatura economa lucru = 55°C
Racire = 5,0 kW Temperatura max./tur = 60°C
Consum energie electrica = 1,43kW/h Temperatura economa lucru = 55°C
Legatura electrica = 220 V/1ph /50Hz Refrigerant = R32
Puterea in amperi = 6,3 A Refrigerant = 0,80 Kg.
Zgomot de functionare = 49 db(A) Racord Tur/Retur = 3/4″  – DN20
Eficienta sezonieră încălzire (ŋs) = 190% Carcasa  –  exterior din tabla zincata
Compresor  – Panasonic DC twin rotary Carcasa  –  Rezistenta la intemperi
Automatizare  –  Controller extern Dimensiuni  = 675x 825x 300 mm
Pompa recirculare Panasonic – incorporata Greutate = 50 Kg
Schimbator caldura apa – Schimbator inox Garantie totala 3 ani
Schimbator caldura aer – Schimbator cupru Service postgarantie 10 ani
Pompe_caldura_Chofu
Pret de achizitie cu TVA 3.500,0 Euro

Consum si costuri lunare.

Un punct foarte important la pompele de caldura este consumul de energie electrica lunar sau chiar anual. Aceasta tema a consumului nu este simpla, si depinde de multi factori care pot mari sau micsora consumul de energie electrica. Exemle: izolatia exterioara, numar de geamuri, pardoseala sau calorifere etc. Pentru a simplifica lucrurile si pentru a nu da posibilitatea de interpretari asupra consumului o sa folosim ca exemplu, consumul maxim posibil pe luna a pompei de caldura Chofu de 6 kW.

Consumul maxim

Conform fisei tehnice a produsului este de 1,46 kW/h. Asta inseamna ca daca pompa de caldura ar functiona 24 ore din 24 ar avea un consum de 35 kW/h. Daca facem calculul mai departe adica la 30 de zile, rezulta un consum de 1.050 kW. Exprimat in Ron inseamna 1.050 kW x 0,5 Ron = 525,0 Ron cu TVA inclus. Deci daca pompa de caldura ar functiona fara intrerupere 24 de ore ati avea de plata 525,0 Ron pe luna pentru prepararea apei calde menajere si incalzire binenteles vorbind numai in cele 4 luni de iarna (Nov, Dec, Ian, Feb). Daca aveti o izolatie corspunzatoare a locuintei dvs. acest consum lunar se reduce cu siguranta la jumatate.

Pompa de caldura CHOFU aer-apa de 6 kW acopera necesarul de incalzire si apa calda menajera pentru o locuinta cu o suprafata de pana la 80m² care are sistemul de incalzire in calorifere. Locuintele cu incalzire in pardoseala si cu izolatia exterioara corecta, pot avea suprafata de incalzire de pana la 100m². Pompa de căldură de 6kW nu este un sistem de încălzire doar pentru clădirile noi, acesta pompa poate fi utilizata cu succes si la cladirile vechi. Pompa se poate combina si cu alte surse de incalzire cum ar fi centrala pe gaz, cazan pe lemne sau panouri solare. Pompa de căldură comuta in modul automat si lasa in funcție sursa cea mai ieftina (cele mai mici costuri) de caldura sa lucreze.