Pompa de caldura aer apa Chofu 10kW, este un aparat pentru incalzirea si prepararea apei calde menajere. Este modul cel mai ieftin si avantajos pentru locuinta dvs sa utilizati acest tip de incalzire. Pretul de achizitie este foarte convenabil pentru un produs fabricat 100% in Japonia. Controller-ul si pompa de recirculare sunt prinse in pretul pompei de caldura. Cu aceasta pompa de caldura care consuma numai 2.28 kWh puteti incalzi o suprafata utila a locuintei de pana la 200m². Binenteles daca aceasta locuinta are o izolatie de calitate foarte buna si executata in mod profesional. Pompele de caldura aer-apa Chofu, sunt cele mai economice alternative pentru incalzire. Tehnologia moderna „Inverter” a pompelor de caldura si componentele de inalta calitate garanteaza functionarea utilajului ani de zile fara deranjamente. Pompa de caldura Chofu are compresor Panasonic DC twin rotary este fabricat de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume.

pompa de calduraGarantie si service.

Garantia functionarii la temperaturii scazute. Pompele de caldura aer apa Chofu au fost testate la temperatura de -30 grade Celsius. Rezultatul testelor este aproape incredibil.

Pompele Chofu

Functioneaza fara probleme la aceasta temperatura de – 30 de grade C si pot realiza o temperatura 54°C a apei pe tur. O diferenta de 84°C intre pemperatura mediului -30°C si temperatura realizata +54°C de pompele de caldura Chofu. Referitor la garantia pompelor de caldura Chofu va informam ca toate pompele au o garantie totala de 3 ani. Daca in perioada de garantie apare o defectiune in circuitul hidraulic, pompa de caldura Chofu NU SE REPARA. Pompa de caldura se inlocuieste cu o pompa noua fara ca dvs. sa aveti cheltuieli. Aprovizionarea cu piesele de schimb pentru service dupa perioada de garantie este de 10 ani. Noi suntem unic importator in Romania si Austria pentru pompele de caldura aer-apa Chofu. Pompa de căldură Chofu 10kW

Preturile

Pe care vi le oferim sunt preturi de importator, binenteles pentru calitate japoneza.  Preturi fara concurenta in Romania. Inainte de a lua o hotarare in vederea achizitiei unei pompe de caldura asigurati-va ca firma respectiva va poate pune la dispozitie piese de schimb. Este foarte important sa aveti garantia serviciilor pentru garantie si post garantie.

DATE TEHNICE – POMPA DE CALDURA AER-APA 10 kW
Eficienta SCOP = 4,7 Eficientă energetică la 35°C = A+++
Eficienta COP = 4,39 Eficientă energetică la 55°C = A++
Incalzire = 10,0 kW Termic Temperatura economa lucru = 55°C
Racire = 8,0 kW Temperatura max./tur = 60°C
Consum energie electrica = 2,28kW/h Temperatura economa lucru = 55°C
Legatura electrica = 220 V/1ph /50Hz Refrigerant = R32
Puterea in amperi = 10,1 A Refrigerant = 1,55 Kg.
Zgomot de functionare = 53 db(A) Racord Tur/Retur = 1″ – DN20
Eficienta sezonieră încălzire (ŋs) = 190% Carcasa  –  exterior din tabla zincata.
Compresor  – Panasonic DC twin rotary Carcasa  –  Rezistenta la intemperi
Automatizare  –  Controller extern Dimensiuni  = 822x 850x 330 mm
Pompa recirculare Panasonic – incorporata Greutate = 69 Kg
Schimbator caldura apa – Schimbator inox Garantie totala 3 ani
Schimbator caldura aer – Schimbator cupru Service postgarantie 10 ani
Temperatura de operare – 30°C  pana la 43°C
Pompe_caldura_Chofu
Pret de achizitie fara TVA 3.100,0 euro

Functiile importante pe care le are pompa de caldura aer apa Chofu.

Incalzire Racire Apa calda Econom Silentios Timmer Dezghet Protectie Condens Cascada Apa eco
Incalzire cu PC Aclimatizare cu pompa de caldura Fara zgomot in functionare Programare Difrost

Pompa de caldura aer-apa de 10 kW arata la fel ca o instalatie de aer conditionat si se poate monta la fel ca si compresorul unui aparat de la instalatia de aer conditionat, adica pe peretele unui apartament sau a unei case. Datorita sistemului de functionare DC Inverter pompa de caldura este extrem de economica iar denumirea i se potriveste – „ MAGICAL HEAT PUMP “.