Panou cu nuturi pentru sistem redus h.5

Panou izolant pentru încălzire prin pardoseală cu grosime redusă a șapei, realizat din polistiren expandat EPS 400, combinat cu o folie termoformata din material plastic (polipropilenă).

Datorita inaltimii totale reduse, este potrivit pentru utilizare in caz de renovari.

Grosimea redusa a sapei deasupra tevii duce la o mai mica inertie termica a instalatiei si la un raspuns mai rapid.

COD DESCRIERE CARACTERISTICI AMBALAJ
102.02.02 Panou cu nuturi pentru sistem redus h.5 EPS400 15,68 m2

Noile pompe de caldura CHOFU DC INVERTER sunt unele dintre cele mai economice alternative pentru incalzire.

Componente de inalta calitate garanteaza functionarea fara deranjamente. Pompa de lichefiere ( compresorul ) Panasonic DC twin rotary este fabricat de unul din cei mai mari producatori care garanteaza functionarea utilajului mai mult de 33.000 de ore fara intrerupere sau exprimat altfel – peste 16 ani de functionare in regim de 24 de ore.

75% aer rece + 25% energie electrica = 100% energie termica !

„MAGICAL HEAT PUMP” pompa de caldura aer-apa tip monobloc, CHOFU DC INVERTER cu functiune de preparare apa calda menajera, incalzire si racire. Pompele de caldura aer-apa DC Inverter sunt unele dintre cele mai economice alternative pentru incalzire.


DC Inverter
Pompele de caldura aer apa cu control prin invertor, reduce pornirile si opririle compresorului (on/off) astfel incat pompa poate pastra temperatura apei neschimbata si constanta in timpul functionarii pompei. Controlul pompei de caldura cu Inverter,inseamna un consum de peste 30%  mai mic de energie electrica in comparatie cu pompele de caldura aer apa clasice.